Är det dyrt att anlita en egen koordinator

Allt är relativt och visst tar vi koordinatorer en peng för det arbete vi utför precis som alla andra aktörer ni anlitar för att förverkliga er stora dag. Det är ju så att våra kunder köper egentligen tid, självklart också erfarenhet, kunskap och kontakter i branschen men främst handlar det om att de som anlitar oss inte har lust, tid eller möjlighet att själva sköta hela planeringen. Det är också en fördel att ha en övergripande projektledare och inte lägga för mycket på familj, vänner eller toastmaster. Ni skall alla njuta denna dagen, därför finns vi till.

Hör av dig till oss så pratar vi ihop oss om just er förfrågan, därefter får ni en skräddarsydd offert. 

Vart finns ni?

Vi håller för mestadels till i Göteborg och den vackra skärgården men tar oss tar oss dit kunden önskar och behöver, såväl i hela landet som utomlands.

Oavsett om ni önskar boka ett skärgårdsbröllop, hyra en herrgård, ha bröllop i lada eller åka upp till fjällen för att fira er stora dag skräddarsyr vi ert bröllop efter era önskemål och drömmar.

Kan man anlita er för bröllop utomlands?

Absolut, vi har erfarenhet av destinationsarrangemang och tar oss an uppdrag även utomlands, vi hjälper till att finna lokal, transport, leverantörer och alla delar som behövs på plats för just ert bröllop. 

Vi vill bara ha hjälp på själva bröllopsdagen, går det?

För det mesta så ägnar vi oss åt helhetslösningar och koncept där vi är med från början till slut. Detta för att ha kontroll och kunna stå för det vi levererar hela vägen. Men vi är aldrig omöjliga, hör av dig till oss så kollar vi om det finns möjlighet för oss att hjälpa er i mindre skala.

Vi vill endast ha hjälp med design och styling

Absolut. Vi skapar den design och känsla ni vill åt med ert bröllop. Vi ser till att bygga upp en miljö och tänker på litet som stort. Allt ifrån det dukade bordet till dekor (ex rekvisita, tyg, ballonginstallationer), blommor/växter, tryck och detaljer. Vi håller en röd tråd och stylar ert bröllop hela vägen.

Är någon från er med på bröllopsdagen?

När man bokar oss så är vi alltid med och håller i tyglarna under hela dagen/helgen. Er bröllopskoordinator + ev extra personal finns på plats för att se till så allt går som det är tänkt.

Hur går betalning/villkor till?

När ni godkänt er offert och väljer att boka Wedding by ia event så kommer ni få en bekräftelse att skriva under och en första faktura på 50% att betala. Sedan är bröllopsplaneringen i full gång och vi bokar in ett första planeringsmöte. Resterande belopp av ert bröllopspaket skall betalas 30 dagar innan bröllopsdagen.

Gör ni bara bröllop?

Nej,  men vi älskar bröllop och den delen sköts av Wedding by ia event. Förutom att koordinera och bygga upp miljöer till bröllop så tar vi oss ann projekt och eventförfrågningar så som bland annat kundträffar, lanseringar, reklamuppdrag och företagsarrangemang. Dessa typer av förfrågningar går under Business by ia event.

Sedan har vi ju ett tredje ben i verksamheten och det är design och stylinguppdrag som riktar sig till er som enbart önskar hjälp med den visuella delen och passar förutom bröllop och event även in på bl.a.  hotellverksamheter, restauranger och reklamuppdrag.