Bröllopsdesign.jpg

Rätt känsla och koncept med bröllopsdesign

Inget bröllop är det andra likt. Den visuella aspekten är det som kommer att etsa sig fast på minnet hos gästerna och brudparet, även om det också är andra viktiga bitar som spelar in. Förutom att vara er bröllopskoordinator så tar Wedding by ia event även fram ert personliga designkoncept och låter bilder säga mer än tusen ord. Vi skapar dekor och lägger vikt vid ett visuellt helhetsintryck som får genomsyra hela bröllopet.

Vad innebär bröllopsdesign?

I begreppet bröllopsdesign ingår allt som har med dekor och det visuella att göra. Att dekorera ett bröllop är oerhört roligt men även en utmaning eftersom designen ska spegla era önskemål och personligheter. Vi ser detta som en fantastiskt prestigefull uppgift och brinner för att ge er exakt det ni önskar.

Vilken design faller er i smaken?

Föredrar ni det enkla, det extravaganta, det skämtsamma, det klassiska, det minimalistiska eller det förvånande? Vi ser möjligheterna och omvandlar dem till en unik bröllopsdekor och ett genomgående tema i varje detalj.

Vårt upplägg inom bröllopsdekor

Olika brudpar har givetvis olika behov och önskningar inför den stora dagen. I Wedding by ia events upplägg kan du se det som brukar vara standard när du hyr oss som bröllopsdesigner.

Bröllopsdesign-bröllopsdukning.jpg
Bröllopsdekor.jpg

Vad ingår i bröllopsdesign?

Som bröllopsdesigner finns det få saker som är så roliga som att skapa oförglömliga miljöer och magik. När man ska designa och formge ett bröllop måste man börja i rätt ordning. 

 

  • Designprofil. Har ni redan en bild klar för er eller vill ni att vi tar fram förslag från grunden? Med alla idéer som dyker upp är det viktigt att organisera dem. Wedding by ia event sammanställer hela ert tema och bygger upp ett personligt bröllopskoncept med moodboard och färgkoder. Något som vi sedan utgår från när vi påbörjar design- och stylingprocessen av ert bröllop.

 

  • Trycksaker. Inbjudningskort, skyltar, menyer, placeringskort och annan grafisk dekor gör ert bröllop originellt och till en visuell höjdpunkt. Vi utarbetar den grafiska profilen och dekoren med trycksaker och kan erbjuda flera olika tryckmetoder på en rad snygga material. Prova till exempel trycksaker av trä, tyg, papper, plexiglas och mycket mer – med klassiska eller udda former.

 

  • Blomster. Mycket av bröllopsdesignen rör blomsterarrangemang. På Wedding by ia event har vi en stor kärlek för blommor och tillsammans med florister använder vi vår kreativitet för att skapa blomsterkreationer som passar just ert bröllop.

  • Dekor. Vi presenterar alltid en helhet och förutom tryck och blommor ser vi till att all övrig dekor som möbler, porslin, inredning och annan rekvisita beställs, hyrs in och finns på plats för att skapa den bröllopsdekor som just ni vill ha.

 

  • Set up och nedmontering. Vi besöker alltid lokalen för att kunna mäta och försäkra oss om att vi kan skapa det ni efterfrågar. Sedan anländer vi dagarna innan er bröllopsdag för att påbörja förvandlingen av lokalen. Dagen efter bröllopet ser vi till att allt monteras ned på rätt sätt och att hyrda möbler, dukar och porslin med mera transporteras tillbaka till leverantören.

Lämna logistiken till oss

På Wedding by ia event ser vårt team till att alla produkter och blommor levereras i tid och till rätt plats. Vi tar hand om alltifrån själva designplaneringen och konceptet till provstylingen, uppsättningen och vidare till nedmonteringen när bröllopsfesten är slut.

På så sätt slipper ni vakna upp till en rörig festlokal och kan helt och fullt ägna er åt er första dag i äktenskapet. Lämna över ansvaret till oss på Wedding by ia event och säg adjö till stress och efterarbete.

Egendesign och samarbetspartners

– vi löser dekoren åt er

Oavsett vad ni som brudpar önskar kan vi på Wedding by ia event lösa det. Vi har spetskompetens på egen design av trycksaker och till viss del även blomsterarrangemang men tar om så behövs även in duktiga samarbetspartners som designar helt enligt era önskemål och som är experter på sina respektive områden. Tillsammans levererar vi allt som behövs för ett drömbröllop ni aldrig ska glömma och ger er en skräddarsydd bröllopsdekor.

Bröllopstryck-Bröllopsinbjudan.jpg