Bröllopsprocess

koordinering

Vanligtvis 24-12 månader innan er bröllopsdag har vi vår första kontakt. Utefter era drömmar och förutsättningar hjälper vi till att planera er stora dag från början till slut. Vi tar fram förslag på leverantörer, bokar och har kontakten hela vägen. Ni får en personlig planeringsplan och genom vårt planeringsverktyg får ni tillgång till checklistor, budgetmall, register för gästlista, designmall och mycket mer. Vi har flera avstämningar och finns alltid tillgängliga för er. 

inbjudningar

& tryck

"Save the date" skickas gärna 12-10 månader innan er bröllopsdag. Vi designar personliga ”save the date” +

inbjudningskort och redan här sätter vi en prägel på hela er bröllopsdesign. Därefter syr vi givetvis ihop era namnskyltar, menykort och bordplaceringsskyltar m.m. med den stil ni vill åt och förmedla på ert bröllop.

blommor

& dekor

Runt 6-4 månader innan den stora dagen börjar vi fastställa era blommor och dekor. Vi har sedan tidigare skapat ett koncept utefter era önskemål och stil för att sedan implementera det i blommor, dekor och dukning. Vi hjälper er med bordsarrangemang, vigselramar, ballonginstallationer m.m. Vi designar, hyr eller köper in passande dekor, porslin, möbler och bygger upp en känsla som ger den rätta stämningen.

service

Vi finns med hela vägen. När vi kommer fram till bröllopsdagarna är vi även såklart med på plats och utgår från ett detaljerat körschema. Vi tar hand om allt och ser till att alla uppfyller det som vi kommit överens om. Förutom koordinering + att styla och dekorera ert bröllop så tar vi även hand om ned montering, ni behöver inte tänka på något praktiskt i fråga när ni anlitar Wedding by ia event. Vi tillsammans med vårt team ger er den servicen ni behöver.