Eventdesign.jpg

Eventdesign – Ge eventet ett unikt ansikte

Ett event kan vara litet eller stort men blir en minnesvärd händelse om det görs och planeras rätt. Hos Design by ia event kan du boka eventdesign som gör just din fest oförglömlig och lyckad. Vi hjälper till med att skapa det visuella intrycket, utforma planeringen och stylar efter dina önskemål. Med vårt team bygger vi upp en visuellt tilltalande miljö och ett innehåll som gör gäster och deltagare engagerade.

Privata tillställningar och kommersiella event

Önskar du någon som effektivt kan ta hand om planering, koordinering och dekor till din baby shower, din 50-års fest eller till en privat galaafton? På samma vis som ett brudpar behöver en bröllopskoordinator designar och planerar vi även upplägg av privata tillställningar runt om i Sverige såväl som utomlands.

 

Behöver din verksamhet ett PR-ryck eller ska ni lansera kampanjer och ha ett event kring detta? Kommersiella event kan ge en rejäl marknadsföringsboost och gynna verksamheten på olika plan. Om ditt event berör offentliga sammankomster och ta plats i offentliga miljöer, presenterar vi en dekor och ett upplägg som smälter in i det offentliga rummet och som går stick i stäv med just ditt event och anledning till tillställningen.

En unik miljö med rätt dekor

Vi löser hela koordineringen åt er genom noggrann planering men för att erbjuda det lilla extra och ge ert event en unik miljö är vi måna om att bygga upp en specifik känsla som förmedlar vad ni vill säga. Vi erbjuder trycksaker, blomsterarrangemang, dukning, dekor och installationer på ett mycket kreativt plan genom att se noga till val av plats, material, strukturer, ljussättning och färger. 

Event.jpg
Eventdesign.jpg

Vad ingår i eventdesign?

Event management och eventdesign är ett brett begrepp som kan innebära att vi arbetar både i det stora och det lilla. Här följer en några punkter som rör event design när du anlitar oss som event manager.

 

  • Tillsammans med kunden tar vi fram ett skräddarsytt upplägg, innehåll och ett designkoncept som passar.

  • Vi tar fram och utvecklar personliga inbjudningar med exklusiv design och struktur.

  • Av oss kan du beställa egendesignade trycksaker speciellt framtagna för ditt event.

  • Vi sammanställer och förvandlar offentliga miljöer för att fungera visuellt med eventet.

  • Vi skapar blomsterarrangemang, dukningar och trycksaker för ett skräddarsytt helhetsintryck.

  • Vi kan erbjuda styling av såväl privata festlokaler som gallerior och restauranger.

  • Produktleverans och uppsättningar görs inom de givna tidsramarna.

  • Efter avslutat event monterar vi ner styling och dekor så att du kan tänka på annat.

Dekor för redaktionellt syfte och sociala medier

Reportage och content till tidningar, inredningsmagasin och sociala medier kräver känsla och rätt dekor för att ge läsaren, följaren eller betraktaren något att längta efter. På Design by ia event åtar vi oss även uppdrag som rör styling av photoshoots och content till sociala medier som är färdiga att läggas upp för dina egna syften.

Beställ egna trycksaker till eventet från oss

Design by ia event lägger stor vikt och kunskap vid att trycka upp produkter som passar för ditt event. Tryck upp monogram, inbjudningar, menyer, skyltar eller vad som passar er bäst på klassiskt papper eller välj "udda" material som glas, tyg eller trä. Vi tar fram en design efter era önskemål.

Rum, form och uttryck enligt dina önskemål

Ett event ska leva sig kvar i era kunders minnen och även era egna. Genom att skapa ett enastående designkoncept med blommor, dekor och färg, formger vi era lokaler på ett sätt som berör och lämnar ett bestående intryck hos alla deltagare. Design by ia event erbjuder fingertoppskänsla och bidrar med rätt stämning till just ditt event.

Inbjudan-Eventdesign.jpg

Vi koordinerar

din tillställning

Som Event Manager koordinerar vi hela din tillställning och plockar fram ett unikt koncept som både är trevligt och säljande. Vi är den kärnan i projekten vi tar oss an men arbetar ofta tillsammans med andra aktörer inom vårt kontaktnät eller genom att anlita direkt på plats – allt för att ta ditt event till högsta nivå. 

 

Vi skräddarsyr hela upplägget av eventet eller festen, både på det praktiska och visuella planet. Med rätt partners levererar vi ett fullständigt event som blir något att minnas.