Om oss

Vi arrangera upplevelser och skapar vackra miljöer. ia event hjälper dig som kund där du behöver avlastning, i planering, logistik eller organisation för att ditt bröllop eller event ska bli som ni önskar samtidigt som du kan fokusera på livets alla måsten. Vi hjälps åt att skapa en röd tråd och det visuella uttryck som passar er och inkluderar allt från grafik, dekoration, blommor och detaljer. Vi ser fram emot att få höra er berättelse, era tankar och de önskemål ni har för att förverkliga ert kommande arrangemang.

Izabelle-Bröllopskoordinator.jpg

möt izabelle

Jag som driver och har grundat ia event heter Izabelle Andersson och är utbildad Event Manager. Med 15 års erfarenhet av nära kundkontakt inom olika serviceområden värdesätter jag vikten av att skapa och leverera det mina kunder efterfrågar.

Sedan 2012 har jag arbetat inom event- och konferensbranschen och är en projektledare ut i fingerspetsarna. Med erfarenhet av att ha koordinerat över 150 konferensresor och företagsevent i varierad storlek från idé till genomförande så vet jag att det krävs en strukturerad planering och mycket arbetet för att genomföra ett lyckat event. Jag är stolt och glad över att nu även erbjuda mina tjänster till brudpar, som bröllopskoordinator finns jag med genom hela bröllopsplaneringen. 

 

Vårt team

Möjligheten att kombinera koordinering med design och dekor gör att vi kan leverera ett helhetskoncept och hjälpa er i hela processen och i dem delar som passar er från idé till genomförande.

För att säkerställa att ni får det ni vill ha och behöver samarbetar ia event även med en rad duktiga och erfarna samarbetspartners och leverantörer.

 

Under bröllop/eventdagarna så har vi alltid ett team på plats som stöttar upp i alla delar och med ett fokus att ge

er full service. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att förverkliga allt vi så länge planerat för.