Bröllopsplanering-dukatbord.jpg

En av de saker som vi verkligen värdesatt under processen är att Izabelle har en otrolig förmåga att visualisera tankar och tänker kreativt. […] Vi kan varmt rekommendera Izabelle och kan med säkerhet säga att ni kommer bli nöjda med hennes arbete och hennes härliga sätt att vara.

Mimmi & Sebastian

bröllop 2019

Bröllopsplanering

Som bröllopsplanerare åtar vi oss uppgiften att planera hela ert bröllop från början till slut. I den planeringen ingår saker som att kontakta leverantörer, boka provsmakningar av bröllopsmaten, upprätta schemat för bröllopsdagen/dagarna och mycket mer. Låt Wedding by ia event sköta er sorglösa bröllopsplanering så att ni får tillfälle att fokusera på er underbara dag.

Wedding by ia event planerar ert bröllop

Att planera bröllop är inget som görs i en handvändning. I regel tar det minst 150h som läggs ned på olika moment. Det är ofta en krävande uppgift som stressar brudparet när de egentligen vill lägga energin på att bestämma bröllopskläder eller boka biljetter till bröllopsresan och smekmånaden. Lämna över dessa timmar till oss istället, vi är proffs på organisation och vet hur man delar upp arbetet.

Brudpar-bröllopsplanering.jpg
Bröllopsskylt-Bröllopsplaneringjpg

Vi tar bröllopsplaneringen dit ni vill

På Wedding by ia event strukturerar vi och vårt team upp hela planeringen från A till Ö så att ni kan ägna er åt viktigare saker. Det är vi som är själva frontfiguren i planeringen, men bygger under planeringens gång upp ett team av aktörer. Med vårt kontaktnät samt vår förmåga att hitta leverantörer på plats där ni bestämt att vigas, kan ni vara säkra på att hyra en bröllopsplanerare som tar tag i allt mellan himmel och jord och löser alla delar åt er.

En personlig checklista

Från dag 1 av bröllopsplaneringen ända fram till festens slut efter vigseln och middagen, finns det punkter att bocka av allt eftersom. Wedding by ia event är er trogna bröllopskoordinator och bröllopsplanerare som ständigt ser till att allt löper på som det ska och gör att stressen blir som bortblåst. När vår planering startar utformar vi en personlig checklista där allting ingår under vårt samarbete.

En allomfattande projektledare under hela ert bröllop

Dagarna innan bröllopet, under själva ceremonin och på festen efteråt finns vi på plats för att säkerställa att all design och dekor fungerar samt att alla är på det klara med sin roll, uppgift och givna plats. 

 

Vårt team finns på plats både vid förberedelserna och under bröllopsdagen/dagarna för att ni ska åtföljas av en kompetent partner och en övergripande projektledare i alla stunder. En partner som ser till att alla bitar faller sig naturligt på plats utan minsta bekymmer, ända tills dess att festen går mot sitt slut.

Bröllopsplanering-Bröllop.jpg
Decoratemore-123.jpg

Med en planeringsportal är ni alltid inkluderade

Vi håller alltid en tät och kontinuerlig kontakt med er som brudpar för att stämma av och bolla idéer. Eftersom det kan tillkomma ändringar i en bröllopsplanering ser vi till att upprätthålla en god dialog och att ta en sak i taget.

 

Med hjälp av vårt planeringsverktyg kan ni själva få en överblick vart ni befinner er i planeringen och hålla koll på datum och i vilken ordning saker och ting sker. Det gör att stressmomenten suddas ut och ni känner att ni har kontroll över situationen i alla lägen. Ni får exempelvis tillgång till:

 

  • Personlig checklista

  • Budgetmall

  • Planeringsdokument

En fullskalig bröllopsplanering med den bästa servicen

På Wedding by ia event kan ni känna er trygga och omhändertagna när vi planerar ert bröllop åt er. Vi prioriterar en nära kundkontakt, serviceanda och ger våra kunder en allomfattande bröllopsplanering från början till slut, där vi tar hand om alla delar inklusive designbiten. Med den kompetens och erfarenhet vi byggt upp lär vi oss snabbt att känna igen de flaskhalsar och frågor som kan uppstå under planeringens gång. Det gör att vi kan undvika dem och låta saker och ting flyta på i rätt takt så att ni slipper stress och orosmoment. 


Wedding by ia event ordnar allt åt dig och skräddarsyr er bröllopsplanering så att den ska passa er. Varje förlovat par har olika önskemål och synpunkter och vi gör så att just ert bröllop blir den mest minnesvärda dagen i era liv.

Det är svårt att ge ett pris innan vi går in på detaljer. Vi skräddarsyr alltid efter varje brudpar och era specifika önskemål. Bröllopets storlek, upplägg, i vilken utsträckning ni önskar hjälp och hur långt tid planeringen/designen/stylingen förväntas tas lägga grunden för det faktiska paketpris som just ni får i ert offertförslag.

tips

Läs mer om hur vi arbetar med bröllop